У Шацьку відзначили 74-ту річницю визволення району від німецьких окупантів

20 Липня 2018, 15:20
1538

Рівно 74 роки тому 21 липня Шацький район був визволений від німецько-фашистських загарбників у роки Другої світової війни.

З цієї нагоди вшанувати пам’ять загиблих у роки війни односельчан та жителів району зібрались біля обеліску Слави державні службовці району на чолі з головою Шацької райдержадміністрації Василем Голядинцем, радником голови районної ради Іриною Хвисючик, головою районної ради ветеранів війни Адамом Дударчуком. Не оминув цієї події почесний житель Шацька, ветеран війни та активний учасник районних заходів Костянтин Чесноков. Участь в урочистостях також взяли працівники Шацького районного військового комісаріату.

З сумом і скорботою пом’янули шачани жителів району, які загинули в період німецької окупації 1941-1945 років, вшанували пам’ять ветеранів, котрі відійшли у вічність вже в мирний час.

«Сподіваємося, що війна на сході вже проти іншого агресора – Росії, скоро завершиться, і вже наші захисники повернуться до рідних домівок та своїх рідних, як зробили це наші діди та прадіди 74 роки тому, захищаючи рідний край від окупантів», - зазначив Василь Голядинець.

Керівник виконавчої гілки влади району разом із Адамом Дударчуком та Костянтином Чесноковим поклали квіти до обеліску (зараз там саме триває реконструкція).

Коментарі
20 Липня 2018, 20:27
Автор,зав'язуйте з радянськими шаблонами. До нас на Волинь з початком Другої світової війни по черзі завітали радянсько-комуністичні,та німецько-націонал-соціалістичні окупанти.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром