На Світязі обрали найкрасивіших русалок і найоригінальніших чортенят

17 Липня 2018, 17:10
5046

На Світязі для учасників табору «Літо-2018» відбувся спортивно-розважальний захід «Свято Нептуна»

13-го липня для учасників табору «Літо-2018», день розпочався із ранкової гімнастики, після якої діти пішли на сніданок.

Отримавши заряд енергії, дівчатка та хлопчики почали ретельно готуватися до спортивно-розважального заходу «Свято Нептуна», яке влаштували працівники КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» на озері Світязь.

Про це повідомляє Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради у Facebook.

Мешканці підводного царства піснями та танцями зустрічали морського царя Нептуна. Русалки заворожували своєю красою водяного повелителя, а водяні та чортенята заважали своїми витівками.

Незалежним голосуванням відпочиваючих озера Світязь, які стежили за святковим дійством, було обрано найкрасивіших русалок та найоригінальніших чортенят.

І-ше місце посіла русалонька Ватащук Владислава

ІІ – Лисенко Дарія

ІІІ – Смалюк Вікторія.

Серед чортенят найкращим обрали Величка Артема

ІІ-ге місце зайняв   Сілін Станіслав

ІІІ – Остромецький Юрій.

Після конкурсів, розпочалися естафети на воді: «Аврал», «Сороканіжки», «Крейсерські перегони», «Водяні кулі».

Погода внесла свої корективи, тому деякі естафети довелося провести по закінченню обіду на суші: «Біг з перешкодами», «Попади в ціль», «Знайди кульку», «Спортивний батл».

Всі учасники заходу отримали призи та солодкі подарунки. Щасливі та радісні діти переповнені позитивними емоціями, відправилися на вечерю. Завершенням дня було святкове вогнище та спілкування із ровесниками.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024