Депутати районної ради «створили» некомерційне підприємство «Шацька районна лікарня»

12 Липня 2018, 12:15
1786

У середу,11 липня, відбулося позачергове засідання сесії Шацької районної ради під головуванням Сергія Карпука та участь в якій також взяв Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації.

Як повідомляє Шацька районна рада, на засідання прибуло 17 депутатів, на розгляд яких пропонувалось 13 питань.

Депутати районної ради проголосували за створення комунального некомерційного підприємства «Шацька районна лікарня Шацької районної ради» та затвердили його Статут. Затвердили обранці й передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів від комунального закладу «Шацька районна лікарня Територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів (Єдиний медичний простір Ллюбомльського і Шацького районів Волинської області)» до правонаступника комунального некомерційного підприємства «Шацька районна лікарня» Шацької районної ради.

Попри активне обговорення та безліч питань щодо створення підприємства, депутати одноголосно прийняли позитивне рішення.

Також депутати прийняли позитивні рішення щодо внесення змін до статутів шкіл Шацького району. Це стосувалося шкіл I-III ступенів сіл Пульмо, Світязь, Піща, Ростань, I-II ступенів сіл Пулемець, Підманове, Острів’я, Грабове, Смоляри-Світязькі, I ступеня с. Голядин. Всі ці навчальні заклади перебувають у комунальній власності Шацької районної ради. 

Нагадаємо, що 18 липня відбудеться чергова сесія Шацької районної ради, початок о 10 год.


 

Коментарі
12 Липня 2018, 16:28
А ви не пробували, хоча б для різноманітності, перевіряти свої дописи на помилки?
12 Липня 2018, 17:03
Правильне рішення у нашому районі повинна бути власна лікарня без усіляких тмо.. є район повинна і лікарня .. і всі відповідні відділення з лікарями та як мінімум їм житла у вигляді хоч малосімейки.. для курортного містечка відсутність лікарні абсурд!
14 Липня 2018, 10:39
А хто зважив всі + і -? І де ті лікарі візьмуться? Їм що після від'єднання зарплати збільшаться? А якщо в кінці в Шацьку тільки амбулаторія залишиться? Тепер до Ковеля потрібно буде їздити? І народжувати? Нехай депутати розкажуть що нас чекає!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром