В Шацькому районі майже 4,5 тисяч людей уклади договір із сімейними лікарями

11 Липня 2018, 12:15
2501

У Шацькій райдержадміністрації голова громадської ради, керівник районної організації ветеранів війни Адам Дударчук провів засідання громадської ради, де обговорили впровадження медичної реформи та перспективи її розвитку.

Участь в засіданні взяли члени громадської ради, представники громадських організацій району, Вікторія Кужель, керівниця апарату райдержадміністрації, Алла Курчак, завідувачка Шацької амбулаторії загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ) та голови первинних організацій ветеранів з різних населених пунктів району.

Алла Курчак, сімейний лікар, поінформувала присутніх про порядок оформлення декларацій пацієнтів із сімейними лікарями, яких в Шацькій амбулаторії є п’ять. За її словами, на сьогоднішній день зареєстровано всього 4,5 тисячі договорів, які жителі району уклали із сімейними лікарями. Вона також зазначила, що залишається низький рівень комп’ютерного забезпечення.

«Сподіваюсь, що ця медична реформа, для втілення в життя якої було проведено багато роботи з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами, покращить медичне обслуговування населення в районі» - зазначила Алла Іванівна.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39