Дитячий заклад чи власність підприємців: проектант розповість про перспективу території біля озера Велике Чорне

09 Липня 2018, 19:30
Територія за спортивною школою - ласий шматок для підприємців 2055
Територія за спортивною школою - ласий шматок для підприємців

В селищній раді відбудеться процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до Детального плану території частини вулиці 50 років Перемоги, 5 в смт Шацьк.

Про це інформує сайт Шацької селищної ради.

Шацька селищна рада повідомляє, що 10 липня 2018 року об 11 год. в  присутності розробника проекту Детального плану території частини вулиці 50 років Перемоги, 5, в смт. Шацьк, Шацького району, Волинської області відбудеться процедура розгляду та  врахування пропозицій  громадськості до вищевказаного детального плану, яка буде проходити в приміщенні Шацької селищної ради за адресою: смт. Шацьк, вул. Природна, 33.

Нагадаємо, йдеться про територію площею 2,5 га (межує з прибережною зоною озера Велике Чорне), яка перебуває в спільній комунальній власності територіальної громади, на даний час – в оренді ТзОВ «Будівельник». Її цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд будівельних організацій і підприємств. За детальним планом, ця територія ділиться на 5 земельних ділянок, на яких розміщене нерухоме майно (склади, прохідна тощо), що перебуває у власності Сергія Чумака, Сергія Шума та Шацького центру зайнятості. Власники об’єктів кажуть, що відповідно до закону вони можуть претендувати на ці земельні ділянки. 

Під час обговорення детального плану, яке відбулося 14 червня, надійшла пропозиція від Василя Печука про те, що в документі не враховано перспективу розширення існуючої території Шацької ДЮСШ, яке можна зробити за рахунок земель комунальної власності Шацької селищної ради. 

Читайте також: Спортивна школа чи промислова зона: яка перспектива території біля озера Велике Чорне

Цю пропозицію розглянуть завтра в  присутності розробника проекту Детального плану.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024