Хто має прибрати з вулиць Шацька заржавілі та потрощені поштові скриньки

04 Липня 2018, 16:20

На електронну адресу редакції Район.Шацьк один з жителів Шацька надіслав фото старих поштових скриньок, які ще й досі стоять по багатьох вулицях селища.

Стан цих ящиків обурює шачанина, адже вони – іржаві та погнуті, стоять на зігнутих бетонних стовпчиках стовпчиках і явно не використовуються як місцевими мешканцями, так і листоношами от уже більше десятка років, адже місцеві жителі в останні десятки років встановлюють індивідуальні скриньки, прикріплюючи їх на своїх парканах.

Очевидно, що старі скриньки, які встановили ще у радянські часи, вже давно «віджили своє». Іржаві, з вирваними дверцятами, погнуті та понищені дощами, вони, м’яко кажучи, не додають естетичного вигляду вулицям районному центру.

У Шацькому відділенні Укрпошти стверджують, що старі поштові скриньки не знаходяться у них на балансі, тому й приймати їх з вулиць не будуть. Кажуть, що ймовірно ці ящики знаходяться на балансі комунального господарства чи селищної ради.

У свою чергу Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління», також каже, що ніяких документів про те, що поштові ящики є комунальним майном, у підприємства немає. Тож і зносити їх та прибирати з вулиць вони не мають права.

А тим часом іржаві раритетні «безгоспні» скриньки продовжують і далі стояти на вулицях селища, не додаючи привабливості озерному краю.