Сім причин, чому варто відвідати Світязь цього літа

03 Липня 2018, 21:45
14145

Минув перший місяць літа, і настав період літніх відпусток, радимо запланувати найближчим часом відпочинок на Світязі у 2018-ому. До вашої уваги головні причини заради яких варто поїхати на озеро Світязь літом, - повідомляє сайт Світязь-центр.

Озеро Світязь розташоване на території Шацького національного парку, в оточені соснового лісу. Оскільки цей чарівний куточок «парку озер» далеко від виробничих та промислових зон та завдяки статусу національного, озеро є популярним місцем для туристів та гарним вибором, щоб провести сімейний відпочинок на Світязі яскраво.

Щоб позасмагати та покупатись на озері Світязь.

3

Береги озера Світязь - популярне місце відпочинку для сімей, з його мілкою прибережною частиною, є ідеальним місцем для купання дітей. Вода в озері чиста та прозора і добре прогрівається сонцем. Озеро в оточені соснового лісу і чистого повітря спокусили багатьох туристів віддати перевагу відпочинку на Світязь перед море. Береги Світязя наповнюються туристами з червня по серпень, на травневі свята тут особливо спокійно.

Щоб пірнути з аквалангом.

2

Озеро Світязь - найбільше прісноводне озеро в Україні. Вода в озері проглядається на глибині 5-7 м. Дайвінг на Світязі буде особливо цікавим для компаній та груп, щоб провести цікавий та яскравий корпоративний відпочинок на Світязі.

Щоб відчути себе капітаном яхти та побувати на острові.

2

Якщо ви бажаєте спокійного відпочинку то прогулянка на яхті по озері не залишить вас байдужими. Це гарна можливість провести екскурсію озером в супроводі капітана, відвідавши найпрекрасніші місця та побувати на острові посеред Світязя.

Щоб отримати яскраві враження від активного відпочинку.

2

Екскурсійні вело та піші маршрути навколо озера Світязь, ще один спосіб весело та корисно провести відпочинок на Світязі 2018 яскраво. В парку активного відпочинку буде особливо цікаво, для тих туристів які приїхали на відпочинок з дітьми.

Щоб відвідати фестивалі на березі озера.

2

Гарний спосіб яскраво та весело провести час, познайомитися з місцевою культурою та традиціями та завести нові знайомства - фестивалі на березі озера Світязь. Цього літа для гостей Світязя влаштують фестиваль "Світязькі пончики", який заплановано провести 13 липня, фестиваль електронної музики Joker Fest - 21-23 липня та багато інших.

Скуштувати надзвичайно смачних пампушків.

3

Місцеві господині славляться рецептами приготування надзвичайно смачних світязьких пампушків. Побувавши на відпочинку обов'язково скуштуйте смачних пампушків, яких можна купити в літній сезон прямо на березі озера Світязь, а також на місцевих ринках, що знаходяться в ур. Гряда - на північному березі, с. Світязь - на південному березі, смт. Шацьк - західна частина озера.

Відпочинок на Світязі недорого та доступий кожному.

2

Перед початком сезону літніх відпусток, ціни на відпочинок на Світязі значно нижчі ніж в липні та серпні. Травень та червень найбільш вигідні місяці для відпочинку на вікенд доступно та недорого.

Коментарі
04 Липня 2018, 12:37
Та самі відпочивайте на Світязі літом при +15 та зливах ще і з такими цінами. Я краще на тепле море та під яскраве сонце.
04 Липня 2018, 19:19
Щасливої дороги Ольга не подобається не їдьте.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024