У маєтку NESTER-HOUSЕ відсвяткували випускний слухачі «Університету третього віку»

28 Червня 2018, 16:20
3153

Для слухачів Університету третього віку територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району завершився навчальний рік. Швидко промайнуло навчання, адже всі дні були насичені, цікаві та корисні. 

І ось настав особливий день - свято випускного в Університеті третього віку. Ця добра традиція має нову сторінку своєї історії. Адже слухачі отримали сертифікати на підтвердження відповідних знань на факультетах «Здоровий спосіб життя» та «Кулінарний». 

Також директор  терцентру  Володимир Голядинець висловив подяку слухачам за активну життєву позицію та побажав їм міцного здоров’я, благополуччя та всіляких гараздів. У свою чергу, слухачі дякували керівнику за постійну увагу, підтримку та надану можливість реалізувати себе.

Від імені директора Територіального центру, слухачів «Університету третього віку» дякуємо підприємцю, вланику маєтку NESTER-HOUSЕ Петрові Нестеруку за надану можливість відпочити на Світязі, скуштувати різноманітної піци ,а також дякуємо  всім, хто долучився до  благодійної справи.

1

3

3

2

3

3

3

2

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром