Як нотаріуси Волині змагалися і відпочивали на Світязі

25 Червня 2018, 16:00
3690

Традиційно 23 червня в Україні відзначається День державної служби. Цього ж року це свято особливе – наша державна служба зустрічає свій столітній ювілей Така дата не може лишити байдужими багатьох людей, без праці яких не можна сьогодні уявити функціонування сучасної держави. Тож досить креативно відзначили її й працівники відділу нотаріату Головного територіального управління юстиції у Волинській області спільно з представниками нотаріальнї палати Волині. У святковий день вони побували на березі мальовничої водної перлини Волині  - озері Світязь - пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Василь Гут.

Незабутнім видався ранок біля озера. Для багатьох він розпочався з риболовлі та із зачарування прекрасними пейзажами первозданної природи. Далі усіх чекали сніданок та підготовка до спортивних змагань, хоча, вони вони могли й не відбутися через дощову погоду. Але…. Тільки-но розпочалися заходи, відчутно потепліло і дощ припинився.

Отож змагання розгорнулися на повну силу й проходили вони в дружній та привітній атмосфері. Діти розважалися на ігрових майданчиках та на піщаному березі Світязя. А дорослі тим часом випробовували сили у волейболі, тенісі та дартсі. Результати змагань фіксували строгі та кваліфіковані судді, які в підсумку і визначили місця, що зайняли всі учасники. Головний суддя змагань - в.о. директора Шацької ДЮСШ Сергій Стаднік. 

Приємно, що привітати держслужбовців з святом та вручити заслужені медалі учасникам спортивних змагань, приїхали керівники головного територіального управління юстиції Волині Тарас Грень та Сергій Філюк. 

Після вручення нагород погода ще дозволила всім покупатися в озері та підготувати хороший стіл для поновлення сил.

Звучало багато щирих побажань представникам державної служби, були вручені й грамоти від головного територіального управління юстиції кращим нашим працівникам. Вітальні слова на адресу держслужбовців Волині прозвучали і від начальника відділу нотаріату з Кіровоградської області, яка має давні ділові та дружні стосунки з відділом нотаріату Волині та нотаріальною палатою області. А завершились святкові заходи того дня піснями та запальними танцями.

З гарним настроєм, із зарядом бадьорості й позитиву поверталися всі додому, щоб з новими силами продовжити свої невідкладні справи.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024