Лісівники змагалися в Шацьку на футбольному турнірі

17 Червня 2018, 20:20
2392

У змаганнях «Кубок лісівників Волині з футболу», що триває з 12 травня між лісогосподарськими підприємствами, що входять в структуру обласного управління лісового та мисливського господарства, залишилося 8 команд (заявилося 22). Цими вихідними пройдуть чвертьфінальні поєдинки. Надзвичайно приємно, що у вісімці найкращих колективів і команда ДП «Шацьке УДЛГ» (директор Андрій Самолюк).

Анонсований матч між ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП «Любомльський держлісгосп» в рамках 1/8 фіналу 10 червня зібрав на селищному стадіоні чималу кількість вболівальників. Команди без розвідки почали цей поєдинок, намагаючись швидко пройти центр поля і вивести своїх нападників на зручні позиції біля воріт суперника. Своєрідні гойдалки успішніше використали шацькі футболісти, які швидко повели в рахунку, а згодом і подвоїли його. Тривожний дзвіночок пролунав через декілька хвилин від Любомльської команди - рахунок стає 2:1. Але малюнок гри шачан в цій грі показав, що їм по силі перемогти. Це згодом вони і підтвердили. Перший тайм було виграно з рахунком 4:1, а у другій половині футбольного спектаклю остаточно закріпили свою перемогу. Фінальний результат гри - 5:1.

У складі команди ДП «Шацьке УДЛГ» відзначилися Микола Голядинець (тричі) та Сергій Слупачик (двічі).

Після цієї переконливої перемоги шацькі лісівники зустрінуться 17 червня в ¼ фіналу у футбольному протиборстві з ДП «Ратнівське лісомисливське господарство». Сьогодні, 17 червня, на Шацькому селищному стадіоні відбувся анонсований футбольний двобій, про перебіг якого та результати читайте згодом.

Перед поєдинком між Шацьком та Любомлем, у п’ятницю, 8 червня, на стадіоні знову пройшов суботник. Цього разу крім стрижки та поливу поля, були встановлені для вболівальників комфортні дерев’яні лавочки.

Віктор ГРИЦЮК

1

1

2

2

1

1

2

2

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024