Медиків Шацького району привітали з професійним святом

17 Червня 2018, 19:00
3315

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника.

Напередодні цього свята в актовому залі Шацького лісового коледжу щирими словами вітали медичних працівників району голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, в.о голови Шацької селищної ради, секретар Людмила Цевух, генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель, помічниця народного депутата України Степана Івахіва, та заодно представниця благодійного фонду «Патріоти Волині» Наталія Маленицька.

1

Адресував щирі вітання медикам району Василь Голядинець, в родині якого це свято особливо шанують, адже дружина голови Шацької РДА працює в ФАПі с. Світязькі-Смоляри. Він висловив велику вдячність за нелегку, самовіддану і благородну роботу, яка покликана зцілювати, повертати людям здоров’я та рятувати їхні життя. Він побажав медичним працівникам благополуччя в родинах, професійних успіхів і гідного визнання їхньої  нелегкої праці державою. До вітального слова також долучився голова Шацької районної ради Сергій Карпук. Разом з тим керівники району вручили почесні грамоти Шацької РДА та районної ради кращим медикам району.

2

Також привітали колег-медиків та ветеранів медицини генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель, головний лікар КЗ Центру первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів Тетяна Васенько. Вони також за традицією відзначили нагородами обласного та районного рівнів медичних працівників району.

3

2

От уже протягом декількох років вітає медиків озерного краю народний депутат Степан Івахів. На цей раз вітальну листівку від нардепа зачитала його помічниця Наталія Маленицька. Також від благодійного фонду троє медиків районної лікарні отримали в подарунок мультиварки. А представник мережі групи автозаправок «WOG» Віктор Леуш презентував Шацькій районній лікарні автоматичний гематологічний аналізатор, який був придбаний завдяки благодійній акції «Дорога до серця», що проводили у компанії.

Музичні вітання з нагоди свята звучали від працівників Шацького районного будинку культури.

2

2

3

5

1

3

2

2

2

3

4

2

3

3

3

3

3

3

3

3

2

2

2

1

2

1

3

1

2

3

1

1

1

2

2

2

1

1

2

2

3

3

5

1

1

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024