Депутати на сесії затвердили положення про первинку, структуру та штат

14 Червня 2018, 15:30
1620

На позачерговій сесії Шацької районної ради, яка відбулася 12 червня, депутати розглянули два питання, які стосувалися формування відокремленого структурного підрозділу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Шацького району». Участь взяло 16 депутатів районної ради, - повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

Основним питанням порядку денного було затвердження Положення про відокремлений структурний підрозділ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Шацького району» Шацької районної лікарні Територіального медичного об’єднання Любомльскього і Шацького районів. Про це інформувала депутатів Світлана Крецу, головний лікар Шацької районної лікарні. Депутати районної ради затвердили це Положення, а також затвердили структуру та штатну чисельність Центру первинної медико-санітарної допомоги Шацького району.

Нагадаємо, що 12 квітня 2018 року, Шацькою районною радою прийнято рішення про вихід медичних закладів первинної ланки, що знаходяться на території Шацького району, зі складу КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів» та про створення у складі Шацької районної лікарні відокремлений структурний підрозділ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Шацького району».

Тоді також призначили виконуючою обов’язки керівника «Центру первинної медико-санітарної допомоги Шацького району» Катерину Жданову-Кузько, лікаря-інфекціоніста Шацької районної лікарні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024