Вчителі-початківці району вчилися складати конструктор

14 Червня 2018, 13:35
2717

Відповідно до плану заходів щодо запровадження Концепції Нової української школи у закладах загальної середньої освіти Шацького району та підготовки вчителів до роботи за новим Державним стандартом початкової загальної освіти з четвертого по восьме червня на базі ОЗ НВК « ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт. Шацьк пройшла завершальна третя очна сесія навчання вчителів, - повідомляє відділ освіти, молоді та спорту Шацької РДА на своїй сторінці у Facebook.

Учасниками навчання стали 24 учителя початкових класів (району та ОТГ), які в 2018-2019 навчальні роки працюватимуть з учнями перших класів. Вся програма очної підготовки вчителів складала 60 навчальних годин (три навчальні сесії).

Вони ознайомились засадами Нової української школи та Державним стандартом початкової загальної освіти .

Під час тренінгових занять вчителі мали можливість «проектувати» єфективне освітнє середовище, планувати інтегроване навчання через тематичний та діяльнісний підходи, практично відпрацювати методику роботи в групах, парах, організацію «Ранкових зустрічей», застосування методів навчання, спрямованих на розвиток критичного мислення, ознайомилися з новими підходами до оцінювання учнів. 

З учасниками навчання працювали Бондар І.В., методист районнрого методичного кабінету, та працівники Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Муляр О.П. та Романюк С.В. 

Також всі вчителі, які з 1 вересня 2018 року будуть навчати першокласників, успішно пройшли і онлайн-курси ( 60 годин) для вчителів перших класів на сайті студії онлайн-освіти EdEra та отримали відповідні сертифікати.

2

2

2

2

2

2

1

1

1

1

1

1

2

2

2

2

1

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024