Помічник нардепа Степана Івахіва стане заступником голови облдержадміністрації

12 Червня 2018, 13:20
Денис П'ятигорець на вітає шачан на день Шацька 2323
Денис П'ятигорець на вітає шачан на день Шацька

Відомий український блогер Денис П'ятигорець розповів, чи буде він заступником голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка.

Про це повідомляє інтернет-видання «Конкурент».

Нагадаємо, Денис П'ятигорець з 2012 року є помічником народного депутата України Степана Івахіва, який представляє у Верховній Раді 21 виборчий округ, до якого входять Ковельський, Ратнівський, старовижівський та Шацький райони, а також представляє благодійний фонд нардепа «Патріоти Волині».

Під час великого інтерв'ю у ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE», ведучий Тарас Шкітер зауважив, що за його інформацією, Дениса П'ятигорця планують призначити заступником. Тож він запитав, чи це дійсно так і коли це відбудеться.

«Мають пройти певні бюрократичні процедури. Я вже сьогодні опублікував свою електронну декларацію. Тому запрошую телеканал «Аверс» та «Волинські новини» її проаналізувати і написати відповідні «влучні» статті з цього приводу.

Відбувається певний процес відповідно до чинного законодавства. Коли це буде, мені, на жаль, сказати важко, тому, що має пройти спецперевірка, інші речі, які мусять бути відповідно до законодавства і лише після цього має бути призначення», – відповів Денис П'ятигорець та додав, що про конкретні терміни нині йому сказати важко.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024