Випускники ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк попрощалися з рідною школою

10 Червня 2018, 13:20
5493

У ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк відбувся випускний вечір.

З рідною школою попрощалися 5 випускників: Катерина Терета, Іван Вабіщевич, Вікторія Корець, Максим Жипа, Ольга Гірич. За час навчання другою мамою стала для них класний керівник Носуліч Ольга Іванівна.

8 червня випускників, учителів та батьків зустрічали у святково прибраному залі Шацького міського Будинку культури. Випускники зайшли до приміщення крізь арку з вишитих рушників. Зі сцени винуватців свята привітали ведучі Марія Гаврось та Андрій Гірич - колишні випускники школи, а зараз студенти Шацького лісового коледжу, а також директор школи Ігор Носуліч, класний керівник Ольга Носуліч, від батьків - Василь Терета.

Випускникам вручили свідоцтва про базову середню освіту, Вікторії Корець - свідоцтво з відзнакою за відмінні успіхи у навчанні.

Святкова програма випускного вечора, який організувала та провела педагог-організатор школи Аліна Віннічук, була наповнена піснями у виконанні випускників та Марії Гаврось, поезією і такими чуттєвими моментами, як виступи при запаленій свічці, танець учнів із батьками, фотопрезентація тощо. Додала глядачам гарного настрою сценка «Контрольна робота». На свято завітали юні танцюристи з ансамблю «Первоцвіт» (керівник Валентина Демакова), які привітали випускників запальною композицією.

На завершення випускники вручили квіти вчителям і пообіцяли ніколи не забувати стежини до рідної школи.

4

4

2

3

5

5

5

4

3

6

4

4

4

4

2

3

6

3

4

2

3

4

3

3

3

2

6

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром