Стихійним сміттєзвалищем у Пульмі займуться шацькі комунальники

07 Червня 2018, 14:15
1751

Роботи з впорядкування сміттєзвалищ на території Шацького району тривають, але залишається ряд ситуацій і питань,  які представники районної гілки влади не можуть залишити осторонь.  

Цього тижня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Плейтух за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Бугайчука провів робочу нараду, на якій розглядалось питання про ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища в с. Пульмо, - повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

В нараді взяли участь Віталій Юрчук, начальник міжрайонного управління у Любомльському та Шацькому  районах Держгеокадастру у Волинській області;  Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління»; Руслан Кушнір, голова Пульмівської сільської ради; Ольга Романська, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації; Юрій Дударчук - головний  спеціаліст відділу регіонального розвитку, екології та залучення інвестицій райдержадміністрації; Василь Положевець  - головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації.

З інформацією виступили Руслан Кушнір та Іван Коваль, які доповіли про ситуацію, яка виникла на сьогоднішній день та внесли відповідні пропозиції.

Учасники наради прийшли до спільної точки зору, щоб вивезенням сміття займалось централізовано КП «Будинкоуправління».

Перший заступник голови райдержадміністрації акцентував увагу на терміновій ліквідації стихійного сміттєзвалища у селі Пульмо, а також проведення у відповідність до Закону України «Про відходи» і норм земельного законодавства.

Віктор Павлович по даному питанню дав доручення Пульмівському сільському голові Руслану Кушніру укласти договір з КП «Будинкоуправління» для забезпечення вивозу сміття від населення на полігон ТПВ, а директору КП «Будинкоуправління» Івану Ковалю провести розрахунок вартості вивозу сміття від населення с.Пульмо.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024