Дитячий табір «Салют» в приватних руках занепадає: спецрозслідування

06 Червня 2018, 18:05
6029

Дитячий табір «Салют» в селі Світязь, відколи потрапив у приватні руки, потрохи занепадає. Та на клаптику землі колись потужного табору з’явилися маєтки, які маскують під дитячі оздоровниці і використовують в приватних цілях.

Побудувалися біля Світязя відомі волинські бізнесмени: співвласники торгово-розважального центру «Гранд-Волинь» Олег Нежур та Микола Субтельний, а також луцький депутат і голова волинського осередку «Батьківщини» Валерій Бондарук. Хоча землю під табором й досі повинні були б використовувати для відпочинку та оздоровлення дітей. Детальніше у черговому випуску «Спецтеми» – журналістському розслідуванні 12 Каналу «Салюту не буде».

Коментарі
07 Червня 2018, 16:21
і тішина....як завжди в шацьку,після загибелі ВІННІЧУКА!!!! І хоч він родом з піщі,пам*ятник Йому потрібно поставити в ШАЦЬКУ!!!! Я взагалі не знаю,що корисного зробив для Шацька шковорода(кажуть баби,що з-за нього спалили згорани,але тільки відпочиваючи називають цю вулицю так,,,,,скільки я себе пам*ятаю,ця вулиця називалась СВІТЯЗЬКА!!!!!Якщо я не правий,заперечте мені...І хватить ховатись,Ви на Україні,а не раші.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024