У таборі «Світязь» відпочивають діти пільгових категорій Вишнівської громади

05 Червня 2018, 12:05
7316

У Міжнародний день захисту дітей 15 учнів закладів загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради відправились на відпочинок у позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Світязь».

Путівки закуплено за кошти на умовах співфінансування (50 на 50) обласного та місцевого бюджету Вишнівської сільської ради, – йдеться на сайті громади.

Розпорядженням сільського голови була створена та затверджена комісія з розподілу путівок для дітей пільгових категорій, яка керувалась положенням про порядок підбору та направлення дітей до закладів оздоровлення та відпочинку.

За поданням директорів шкіл на розгляд комісії було представлено документи на 30 дітей. Ретельно вивчивши пакети документів про підтвердження пільгової категорії, комісія намагалась охопити кожну з них.

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Оздоровчий табір «Світязь» розташований на території Шацького національного парку в селі Пульмо Шацького району, на мальовничій території екологічно чистих озер та лісів, створений з метою зміцнення здоров’я, організації активного відпочинку, задоволення інтересів та духовних потреб дітей та підлітків, їх комплексного оздоровлення через використання традиційних форм табірної роботи, формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, розуміння його переваг.

2

2

2

 

Коментарі
03 Жовтня 2019, 00:44
Я хотіла спитати а з багатодітної сім’ї <br/>буде якась знижка
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024