Підманове: школярі побували у дводенному туристичному поході

04 Червня 2018, 13:00
2618

«Пізнай свій край, себе, свій рід, свій народ, свою землю, і ти побачиш свій шлях у життя. Шлях, на якому найповніше розкриються твої здібності. Ти даси йому продовження, вторувавши стежину, із тієї стежки вже рушатимуть у життя твої нащадки...», -  писав Григорій Сковорода.

А пізнавати рідний край допомагають туристичні походи, які стали в ЗЗСО села Підманове вже традиційними.

Тому 31 травня учні 6-9 класів разом з класними керівниками вирушили у дводенний туристичний похід. Цьогоріч був обраний маршрут в наметове містечко села Пульмо.

Упродовж цікавої та насиченої мандрівки її учасники мали нагоду не лише насолоджуватися прекрасними краєвидами, а й  зустрітися та поспілкуватися з учнями Грабівської та Пульмівської шкіл.

Розклавши намети, учасники походу купалися, варили куліш та юшку, грали в футбол.

Учителі Наталія Німець та Анатолій Герасимук підготували та провели між учнями шкіл змагання  зі спортивного орієнтування та техніки пішохідного туризму. Переможцями змагань стали учні Пульмівської школи, ІІ місце здобули учні Підмановської школи, ІІІ – Грабівської.

Наступного дня втомлені, але з гарним настроєм, масою позитивних вражень туристи повернулися додому.

Туристичні походи для школярів – це добра справа. Тому що кожен такий похід – це не лише час проведений на свіжому повітрі, але й час пізнати світ, достатньо поспілкуватися з однолітками, стати дружнішими, оздоровитись.

Валентина Марчук 

1

2

1

1

1

2

1

2

2

2

2

1

2

2

2

2

2

2

2

2

                                                                    

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024