Команда футболістів-держслужбовців стала третьою на обласній спартакіаді

02 Червня 2018, 18:00
2391

Спартакіада державних службовців – традиційний захід для Волині. Цьогоріч вона відбулася уже водинадцяте, - повідомляє відділ освіти, молоді та спорту Шацької РДА у Facebook.

31 травня у спортивному комплексі Володимира-Волинського зібралися державні службовці з усіх районів області. Учасники демонстрували свою силу, витримку та розум у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

До складу команди Шацького району увійшли працівники апарату Шацької райдержадміністрації та її структурних підрозділів:Вікторія Кужель, Богдан Заяць, Володимир Бобко, Василь Положевець, Юлія Ярмолюк, Юрій Дударчук, Богдан Тимошук, Катерина Корнелюк, Анатолій Пех, Ірина Грицюк  та інші.

Із вітальним словом до учасників змагань звернувся начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, який зазначив, що до заходу долучилися команди усіх районів Волині. Нехай вони і не дуже великі, але те, що долучилася вся область – це досягнення.

Після закінчення змагань організатори подякували усім присутнім за активну участь і нагородили переможців та призерів як в особистому, так і в загальнокомандному заліку, дипломами та медалями, а також побажали успішного виступу збірній команді держслужбовців у Всеукраїнських змаганнях.

Команда Шацького району виборола ІІІ місце у змаганнях з футболу, а в загальнокомандному заліку посіла сьоме місце (з 16 районів області).

2

2

2

1

1

1

2

2

2

2

3

1

2

1

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024