Міграційну службу в Шацьку можуть переселити в інше приміщення

31 Травня 2018, 11:45
1543

В управління Державної міграційної служби України у Волинській області, що в Шацьку, закінчується договір про оренду приміщення з поліцією. Тому за допомогою звернулися до депутатів облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Начальник управління Державної міграційної служби України у Волинській області Іван Войцешук каже, що в Шацьку немає місця для розміщення міграційної служби.

«Так сталося, що в нас у Шацьку немає місця для розміщення міграційної служби, вона знаходиться в підрозділі поліції, в їдальні. Більше того, наше обладнання в Любомлі, що створює додаткові труднощі. А угода через місяць закінчується. Ми звернулися з клопотанням, оскільки у центрі Шацька є приміщення на Незалежності, 41, де ми готові зробити ремонт і розміститися», – наголосив Іван Євгенович.

Заступник керуючого справами, начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук каже, що це колишнє приміщення аптеки і воно не використовується.

«Там колись була аптека, це приміщення не використовуються і до кінця року передане земельному управлінню. Фактично там нежитлова будівля, частину відремонтували і кілька кабінетів зайняли. Приміщення знаходиться в «ренді у ДВТП «Волиньфампостач», і закінчується договір 31 грудня цього року», – наголосила Мирослава Василівна.

Члени комісії підтримали пропозицію про виділення приміщення для міграційної службу з нового року й пропонують його передати у безоплатне користування.

Джерело:  ІА Волинські новини.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром