ТОП-5 подій тижня: протести проти торгівлі на пляжі, перекритий канал контрабанди та відпочинок на Світязі

27 Травня 2018, 21:45
2120

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений різноманітними подіями. Для когось він був вдалим, а для когось - не дуже, зважаючи на рейтинг подій.

Цього тижня - з 20 по 27 травня - найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про збори селян у селі Світязь, на яких місцеві жителі висловлювали свої протести проти торгівлі на центральному пляжі. Читали шачани про перекритий спецслужбами канал контрабанди  та пійманого на хабарі прикордонника, де краще відпочити на Світязі та початок підготовки до змагань стронгменів, які відвідає легендарний силач Василь Вірастюк.

Але вказана кількість переглядів - не остаточна, оскільки читачі й надалі активно переглядають деякі новини, розміщені протягом цього та минулого дня.

5 місце (1625 переглядів)

Поліція покарала крадія квітів з центральної клумби селища

Працівники Шацького відділення поліціївстановили особу крадія квітів з однієї з клумб в центрі Шацька. Поліцейськими встановлено, що крадіжку скоїла місцева жителька смт. Шацьк, 1980 р.н., на яку складено адміністративний протокол за ст. 51 КУпАП (вчинення дрібної крадіжки). Справу направлено до суду.

1

4 місце (1670 переглядів)

Світязь: почалась підготовка до всеукраїнських змагань силачів

На Світязі почали підготовку до масштабного всеукраїнського спортивного заходу – змагань українських силачів «Світязь strongman Сup» Проце у Facebook повідомbd Валерій Пельц, представник Федерації стронгмену України.

1

3 місце (2140 переглядів)

Де і за скільки можна відпочити на Світязі

Потепління та ранній сезон приваблюють багатьох відпочивальників на Шацьких озерах. Серед плюсів – нижчі ціни, аніж у високий сезон, менше туристів та чистота природи після зимівлі. Одне з волинських інтернет-видань розповіло, де і за скільки можна відпочити у курортному Світязі. 

1

2 місце (2219 та 1770 переглядів)

На цьому місці - дві тематично пов'язані між собою новини про те, як спецслужби перекрили на кордоні канал контрабанди, організованого прикордонником пункту пропуску «Піща» та за допомогою місцевого жителя. 

В Шацькому районі спецслужби перекрили канал контрабанди, організований прикордонниками та місцевим мешканцем

Повідомили подробиці затримання в Шацькому районі прикордонника-хабарника (ВІДЕО)

1 місце (4363 перегляди)

Чому жителі Світязя не хочуть бачити торгівлю на центральному пляжі

Найбільшу кількість переглядів тижня, що минув, зібрала новина про те, як на зборах селян у селі Світязь місцеві мешканці протестували проти торгівлі на центральному пляжі та вимагали переробити проект пляжу, розробленого національним парком для впорядкування розміщення торгових точок та атракціонів.


 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром