Шацькі лісівники нагородили переможців конкурсів

26 Травня 2018, 19:50
2787

Подяки, грамоти, дипломи та інші відзнаки, що супроводжуються цінними призами або грошовими преміями – лісівничі конкурси серед школярів і не тільки давно стали особливо престижними.

Своїх переможців-школярів лісівники Волині традиційно привітали на святі останнього дзвінка, який цього року відгомонів 25 травня, - йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

Працівники ДП «Шацьке УДЛГ» завітали на урочисті лінійки до школярів, щоб привітати їх із цим святом, а також оголосити результати проведення конкурсів та вручити грамоти і грошові призи переможцям.

Цьогоріч переможцями конкурсу малюнків «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» були: Кузько Діана (І місце), Бондар Аліна (ІІ місце), Петрук Вікторія (ІІІ місце).

Переможцями конкурсу малюнків за темою «Людина і ліс» стали Брега Тарас (І місце), Поліщук Ірина та Штандер Вікторія (ІІ місце), Дмитро Форсюк та Глушкова Вікторія (ІІІ місце).

Переможцями конкурсу творів за темою «Людина і ліс» стали Штандер Олена (І місце), Бондар Діана(ІІ місце), Лончук Павло(ІІІ місце).

ДП «Шацьке УДЛГ» бажає всім школярам гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

1

2

1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024