Спорт на Районі: шацькі дзюдоїсти-торнадівці завоювали в Луцьку золото та бронзу

26 Травня 2018, 14:35
2394

Юні спортсмени з СК «Торнадо» взяли участь в чемпіонаті області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2005 років народження за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2018», - інформує відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

За підсумками змагань перемогу здобули: І місце: Роман Самолюк та Сергій Цекот; ІІІ місце: Наталія Турич (с.Світязь), Богдан Поліщук (с.Світязь) та Костянтин Цірута (с.Кошари). Переможці були нагороджені медалями та дипломами.

До змагань спортсменів готували тренери спортивного клубу «Торнадо»: президент Роман Самолюк та віце-президенти Ігор Самолюк і Олексій Писачук.

Батьки, вихованці та тренерський склад СК «Торнадо» дякують голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за надану допомогу, сприяння розвитку фізичної культури учнівської молоді, а також сім’ї Положевців з с.Положево за забезпечення транспортом для поїздки дітей до обласного центру.

Останнім часом у Луцьку все частіше відбуваються спортивні змагання та чемпіонати всеукраїнського рівня із різних видів єдиноборств. Спортсмени, що приїздять до області, показують найкращі уміння та навички, здобуті за роки наполегливих тренувань. Окрема вдячність тренерському складу за те, що виховують молоде покоління дзюдоїстів та розвивають дзюдо в Шацькому районі як перспективний вид спорту.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших перемог!

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром