На центральному пляжі Світязя встановлять 20 біотуалетів

25 Травня 2018, 15:00
2376

На центральному пляжі Світязю організують щоденне вивезення сміття та поставлять 20 біотуалетів.

Про це в коментарі інтернет-виданню “Волинь24” розповіла директорка Шацького національного природного парку Марія Христецька.

За словами Марії Христецької, цього сезону нацпарк заключив угоду на встановлення двох десятків біотуалетів. Торік їх було близько 13-ти.

“Також у нас була попередня домовленість про вивезення сміття з пляжу тричі в тиждень. Однак ми внесемо зміни, аби там прибирали щодня”, – зауважила вона.

Обслуговуватимуть територію підприємці за власні кошти. Своєю чергою, працівники нацпарку встановлять сміттєві контейнери на 1200 літрів.

“Якщо раніше Шацький нацпарк вивозив сміття самостійно, своєю технікою, то тепер відходи забиратиме спеціалізоване шацьке комунальне підприємство”, – додала Марія Христецька.

Окрім того, у наметових містечках “Незабудка” і біля озера Пісочне до початку сезону обіцяють відремонтувати санвузли та підвести їх до каналізації.

Коментарі
26 Травня 2018, 18:04
Підготовка до відчуження. <br/>От цікаво , землю вони здають в оренду чи заключають договора про спільне користування ?
27 Травня 2018, 03:46
я-халодний!!!!Окрім того, у наметових містечках “Незабудка” і біля озера Пісочне до початку сезону обіцяють відремонтувати санвузли та підвести їх до каналізації. ПАНІ МАРІЯ- ЛОВМИО вас на слові!!!! Або пошуруєте з Шацька ,як всі варягі.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром