В Шацькому РБК хочуть зацікавити молодь якісним дозвіллям

24 Травня 2018, 18:35
3095

В Шацькому районному Будинку культури  відбулася творча лабораторія для клубних працівників району на  тему: «Організація вечорів відпочинку в різних стилях». 

Провідний методист Вікторія Ягодинець  розповіла про методику та проведення вечорів відпочинку, ознайомила з різноманітними формами вечорів. Вона відзначила, що характер вечора відпочинку та його програма залежать від складу учасників. З самого початку проведення вечора відпочинку необхідно створити певний настрій, його емоційну установку.

Методист Марія Шпак звернула увагу на дозвілля молоді. Клубним працівникам потрібно вводити нові форми й методи організації дозвілля, які дадуть можливість молоді розкрити талант, духовно-емоційні та розумові здібності.

Директорка Шацького МБК Ніна Вирович поділилась досвідом проведення дозвілля  для тих, кому  за 30, вечорів у стилі ретро, які вже стали традиційними в Будинку культури.

Завідуюча  клубу с. Затишшя Тетяна Шульга розповіла про організацію дитячого дозвілля, дискотек для дітей.

Всі клубні працівники району мали можливість обмінятись досвідом проведення дозвілля у своїх закладах, адже специфіка роботи по проведенню дозвілля у кожного різна, але мета одна - зробити цікавим  дозвілля в закладах культури  району для різних відвідувачів.

Директорка РБК Валентина Ханзерук  відмітила, що молодіжна аудиторія настільки  різнопланова і її погляди на життя неординарні, що перед працівниками клубних закладів району виникає питання: «Як зацікавити молодь, щоб вона відвідувала клубні заклади?». З цією метою фахівці підготували  анкети та доручили керівникам клубних закладів провести опитування   серед молоді району.  

Взяла участь у творчій лабораторії  начальник відділу культури Шацької райдержадміністрації Оксана Юхимук, яка відмітила, що лише при хорошій організації дозвілля до закладів культури буде йти молодь. Наголосила на важливості організації дозвілля в закладах культури для дітей під час літніх канікул.

Також розглядались і робочі питання. Зокрема про проведення районного молодіжного фестивалю естрадної пісні «Майбутнє України», який запланований на 24 червня, тобто на День молоді, в смт.Шацьк, районного фестивалю  пончика, який відбудеться 13 липня в с. Світязь, та участь аматорських колективів району у   Міжнародному  фестивалі «Берегиня» 10 серпня в м. Луцьк. 

Валентина Ханзерук, директорка Шацького РБК

Коментарі
25 Травня 2018, 11:20
ще б той РБК проводив якісь заходи для молоді а то тільки вчать. На практиці покажіть!
29 Травня 2018, 12:43
Коли ми побачимо роботу Районного будинку культури?!!! Хай повчаться в клубі на селі де знову пройшла неперевершена дискотека і для молоді і для старших. Подивіться як проводити заходи!!!!!!!!! Потрібно бути поближче до людей і люди до вас потягнуться. А може взагалі нащо той РБК?!
29 Травня 2018, 14:00
А може перше треба ставити питання ремонту РБК . Тоді працівники зможуть проводити дозвілля для молоді, дискотеки? І не треба писати про" неперевершену" дискотеку на селі - були і бачили!!!!!!!!!!!!!
29 Травня 2018, 14:22
Ганьба
29 Травня 2018, 15:24
Погано бачили , якщо ви там дійсно були !!!!!!!!!!!!!!!! Це вже четверта дискотека , якби були погані ,то люди б на слідуючі не пішли! А щодо ремонту РБК , то він звичайно необхідний . Але , як кажуть , поганому танцору завжди щось заважає , так і на рахунок заходів в РБК.
29 Травня 2018, 17:10
Спочатку господарника для РБК знайдіть , тоді може і зробить він все по-господарські!
29 Травня 2018, 18:29
Ремонт РБК це лише відмазки, працівники культури повинні вміти зацікавити молодь, а не списувати всі свої промахи на те, що нема де проводити. Це не так єєєєє...Чому не провести дискотеку на відкритому повітрі біля Шевченка???? Чому не влаштувати якість квести??? Є багато ідей....Просто треба признатися, що працівникам РБК це нафіг не треба..їм добре..нічого не проводять, ні за що не відповідають а гроші отримують...Питання ЗА ЩО? Бачили їх концерти...вони тримаються на людях з інших сіл...і будуть казати, що РБК щось зробив нормальне...просто позор. А ті, хто пишуть за ретро дискотеку на селі, що це ганьба, просто не були в цій атмосфері..люди танцюють, згадують молодість, відпочивають, спілкуються один з одним.....Чомусь Ніна Федорівна на кожне свято може щось цікаве організувати..РБК до неї ще рости і рости...ЯКЩО ХОЧЕТЕ ЗРОБИТИ НОРМАЛЬНЕ ДОЗВІЛЛЯ ДЛЯ МОЛОДІ, ТО НЕ ШУКАЙТЕ ВІЗМАЗКИ, А РОБІТЬ!!!!!!!
29 Травня 2018, 19:14
Кому ганьба ?
29 Травня 2018, 20:10
Зайдіть на сайт РБК та поцікавтесь що вони проводили, і хто на кого працює. Шкода що та "молодь" ні разу не була на їх концерті, та й на День вишиванки не прийшла (дійство було на вулиці ). Чому пишеш від "молоді" ? Не вся молодь підтримує твою думку!
04 Червня 2018, 15:19
Згідно рішення Шацької районної ради приміщення РБК закрито на капітальний ремонт,тому проводити масові заходи там заборонено. <br/>Тематичні заходи працівники РБК проводять по різних установах району.&quot;Молодь&quot; чому ви підписанні анонімно,а не називаєте своє прізвище та ім'я?Бо бачу у вас дуже багато претензій до працівників РБК.<br/>Перш ніж говорити,що робота в РБК не проводиться, потрібно хоча б відвідувати ці заходи.<br/>Концерти працівники проводять своїми силами, а працівники сільських закладів беруть участь у районних фестивалях та конкурсах. І ще доречі якщо ви не в курсі працівники РБК постійно проводять виїзні концерти в селах району.<br/>p/s. анонімно ми всі дуже мудрі...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39