Сімейна лікарка розповіла вихованцям Шацького дитсадка про безпечну поведінку влітку

24 Травня 2018, 17:30
2592

В Шацькому дошкільному навчальному закладі №2 відбулася запланована зустріч з лікаркою загальної практики сімейної медицини  Аллою Курчак.

В цікавій та доступній формі лікарка провела змістовну бесіду з вихованцями закладу про безпеку в літній оздоровчий період. Особливу увагу було звернуто на профілактику шлунково-кишкових захворювань, на дотримання культурно-гігієнічних навичок під час споживання овочів та фруктів, безпечної поведінки з домашніми тваринами, в лісі (отруйні гриби, ягоди, комахи, кліщі), на воді. Діти жваво спілкувалися з лікаркою, підтримували бесіду та відповідали на запитання, а також прислухалися до порад щодо збереження здоров’я влітку.

Також медичка поспілкувалася з працівниками закладу, дала дієві поради щодо профілактики артеріальної гіпертензії, рекомендації стосовно зниження рівня холестерину тощо. Алла Іванівна розповіла про перелік медикаментів першої необхідності, які мають бути в аптечці, порекомендувала найбільш поширені медикаменти та природні засоби від хвороб серця, зниження рівня цукру, тиску, різноманітних недуг, доступно відповіла на запитання, які цікавили працівників стосовно хвороб.

Зустріч з лікарем загальної практики сімейної медицини, організована Тетяною Гінчук, завідувачкою ДНЗ №2 смт Шацьк,  була корисною і потрібною як для дітей, так і для працівників, а тому в дитсадку всі домовилися, що такі зустрічі будуть відбуватися частіше.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром