На Днях добросусідства планують провести пробіг по світязькій воді

24 Травня 2018, 16:00
2151

Вже багато років Шацький район традиційно бере участь у проведенні Європейських Днів Добросусідства.

22 травня 2018 року голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець побував з робочим візитом у місті Влодава Люблінського воєводства, Влодавського повіту, - інформує відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

Мета поїздки - обговорення програми Європейських Днів Добросусідства з Анджейем Романчуком, старостою Влодави. Під час спілкування з представниками польської сторони визначено, що міжнародний захід проходитиме цьогоріч з 9 по 12 серпня на тимчасовому пункті перетину кордону Збереже-Адамчуки (село Адамчуки Шацького району).

Також узгоджено, що конференція проходитиме у Влодаві, а форум підприємців – на території Шацького району. Новинкою щорічного заходу буде проведення екомарафону «Світанок Світязя» (пробіг по воді Світязя, подолання дистанції на лижеролерах, дитячі пробіги та інше).

Зокрема, делегація Шацького району відвідала пляж озера Біле, щоб перейняти досвід успішної співпраці місцевої влади з бізнесом та залучення інвестицій.

Більш детальну інформацію щодо проведення Днів Добросусідства буде обговорено та затверджено на засіданні спільного організаційного комітету.

1

1

1

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024