У Шацькому лісовому коледжі відбувся ярмарок кар’єри

23 Травня 2018, 18:00
2841

У центрі екобізнесу Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька відбувся Міжрайонний ярмарок кар’єри.

Участь у заході взяли керівник апарату Шацької РДА Вікторія Кужель, заступник по виховній роботі Шацького лісового коледжу Андрій Панасюк, директор Шацького районного центру зайнятості Мирослава Терета, роботодавці Любомльського і Шацького районів.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ.

“Молодь мусить знати, де шукати інформацію про можливості роботи в Україні. Все це – знання і досвід, які підвищують можливість молодої людини на достойне працевлаштування. Насправді ми всі розуміємо, що нині випускникові коледжу важко одразу знайти достойну роботу з гідною зарплатою. Саме тому нам потрібні такі заходи, щоб студенти розуміли реальність, в якій вони перебувають, і могли себе знайти в тій реальності”, – такими словами відкрив ярмарок кар’єри заступник директора з виховної роботи лісового коледжу Андрій Панасюк.

Мирослава Терета ознайомила присутніх студентів з новими сервісними послугами державної служби зайнятості та закликала молодь скористатися усіма можливостями заходу.

“Насамперед, дуже важливо сьогодні, молодим спеціалістам володіти сучасними методами самопрезентації, тому усі студенти, за бажанням, можуть звернутись до Шацької районної філії Волинського ОЦЗ та отримати індивідуальні консультації з питань техніки складання резюме та співбесіди з роботодавцями”.

ДП «Любомльський держлісгосп» представила на ярмарку інженер з підготовки кадрів Людмила Ярмолюк. Вона запросила молодих фахівців на посади майстрів лісу у лісництва Любомльського району.

Шацький національний природний парк презентувала провідний інженер з підготовки кадрів Леся Сенатор, наголосивши на тісній співпраці з районною службою зайнятості з питань укомплектування вакансій.

Валентина Паскаль, інженер з підготовки кадрів ДП «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» підготувала для студентів презентацію підприємства, розповіла про співпрацю підприємства з навчальним закладом.

Про господарську діяльність, професійно-кваліфікаційний склад робітників, про потребу в кадрах розповіла бухгалтер товариства з обмеженою відповідальністю «Дана – Шацьк» Світлана Оліферчук.

Пропозиціями роботи, в тому числі і перспективними, зацікавили молодих бухгалтерів начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Людмила Єрофєєва та інженер з кадрів Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» Галина Карпук.

Про широкий спектр військових спеціальностей в різних родах військ та умови підписання контракту зі Збройними силами України розповів представник Шацького районного військкомату майор Олександр Давидюк.

Студенти лісового коледжу мали можливість отримати безкоштовні практичні поради щодо вибору місця праці, здобути необхідні для подальшого працевлаштування навички, дізнатися інформацію про вакансії від роботодавців лісової галузі і подати своє резюме для того, щоб розпочати успішну кар’єру.

“Ярмарок кар’єри – це не лише стандартний ярмарок вакансій, а й можливість випробувати себе на першій співбесіді, презентувати себе, вивчити пропозиції ринку праці і, можливо, скоригувати свої плани на майбутнє”, – впевнені випускники Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька.

2

2

2

3

2

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024