Священик з Шацька взяв участь в освяченні храму у Волновасі

23 Травня 2018, 11:20
3486

У Волновасі освятили храм УПЦ КП, збудований за кошти благодійників Волновахи та Волинської області в честь загиблих чотири роки тому бійців 51 ОМБР. Участь в освяченні храму разом з іншими священиками Волині взяв Роман Скірак, настоятель парафії святого Архістратига Михаїла смт Шацьк.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав священик Матвій Олійник, настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона селища Люблинець

«Початок кінця»... кінця страху, війни, духовної залежності на теренах Батьківщини...- наголосив у промові Високопреосвященіший владика Михаїл на урочистому освячені храму у Волновасі. Із наполегливою працею Волинський митрополит зумів довершити розпочату працю на прифронтовій частині Східної України! Єдина мета цієї справи посіяти добрі зерна правдивої істини у розбудові України і рідної церкви там, де пройшла російська експансія. І всюди на українській землі буде вільна незалежна Україна та Єдина Помісна Православна УКРАЇНСЬКА ЦЕРКВА, бо цього хоче Господь! А ми покликані виконати Його цю святу волю, недивлячись на труднощі і всіх ворогів видимих і невидимих... до цього нас закликає пролита нашими Захисниками кров, яка освятила нашу землю... там нині квітнуть квіти, цвіте калина і дихає пам’ять про наших Героїв...» - йдеться у дописі священика.

3

1

3

3

3

2

3

3

3

3

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024