Гарний кондиціонер і від спеки врятує, і несподіваний холод в оселі скасує

22 Травня 2018, 10:50
1836

Українська погода непередбачувана. У нас можливо все — сніг наприкінці квітня, спека за тридцять у травні та тиждень холодних злив посеред липня. Аби не бути бранцем погодних умов хоча б у себе вдома, рекомендуємо купити сучасний кондиціонер:

Приємна прохолода під час спекотного літа допоможе повноцінно відпочити і набратися сил перед наступним днем. Поширена думка, що кондиціонер може зашкодити здоров’ю — не зовсім справедлива. Як у всьому, потрібно дотримуватися правил: щодо місця монтажу внутрішнього блоку спліт-системи, встановлення температури охолодження, вчасного обслуговування та заміни фільтрів.

Функція обігріву створить приємний мікроклімат під час похолодання або тоді, коли опалення нема, а за вікном ще чи вже холодно.

В новітніх моделях кондиціонерів передбачено безліч корисних функцій і налаштувань — таймер та автоматичний контроль температури, високоефективні іонні фільтри, керування через Wi-Fi, можливість під’єднання до системи “Розумний Дім”.

Літо вже близько — покваптеся за покупкою.

Інтернет-магазин “Ера Електроніки” — найкращий вибір кондиціонерів з офіційною гарантією.

В онлайн каталозі — вироби, які закуповуються в офіційних представників торгових марок на території України. Тож:

Це — оригінальні кондиціонери перевірених брендів з гарантією від виробника.

Ціни магазин встановлює розумні.

Аби купівля кондиціонера не дуже підкосила сімейний бюджет, інтернет-магазин пропоную кредитні програми від трьох банків-партнерів. Обирайте найзручніші умови.

Організована швидка доставка Харковом та в інші міста України.

Сплата за кондиціонер приймається різними способами — готівка, передплата на банківську картку, накладений платіж, безготівковим образом. Інтернет-магазин працює з юридичними особами.

https://era-elektroniki.com.ua/climat/conditioners/  - шукайте тут!

Кінець весни та початок літа — зручний час, аби купити новий кондиціонер. В наявності на складі «Ери Електроніки» всі актуальні моделі. Тож ви керуватиметесь власними потребами та побажаннями, а не обиратимете з того, що залишилося після розпродажу. Знижок, щоправда, на новинки теж не буде. Але радість від заощадження швидко мине, залишиться лише невдоволення від невідповідності функцій особистим сподіванням.

Не відкладайте комфорт на потім. Якщо кондиціонер потрібен зараз — завітайте до “Ери Електроніки”.



 


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39