ТОП-5 подій тижня: викопані квіти, креативне резюме та день вишиванки

20 Травня 2018, 22:00
2698

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений різноманітними подіями. Для когось він був вдалим, а для когось - не дуже, зважаючи на рейтинг подій. 

Цього тижня - з 13 по 20 травня - найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про те, як камера відеоспостереження зафіксувала, як серед білого дня жінка в центрі Шацька викопує на клумбі квіти, дбайливо посаджені комунальниками, креативне резюме уродженця Шацька та те, як шачани відзначали День вишиванки. 

5 місце (1455 переглядів)

Де і за скільки можна провести вихідні на Світязі

І хоч до відкриття купального сезону на Світязі ще довго, теплий травень не варто проводити лише за шашликами на дачі. Тим більше, що на волинському курорті зараз небагато людей, а отже, купаючись, вам не доведеться почуватись, як оселедець у банці.

1


Видання Life.Волинь24 дізналося, де можна відпочити на Світязі у найближчі вихідні – 19-20 травня, та скільки це коштуватиме.

4 місце (1522 перегляди)

Весілля на районі: у селі Мельники з великого кохання народилася міцна сім'я

В об'єктиві – молоде подружжя з села Мельники. Василь Хомич і Марина Забродоцьказустрічалися впродовж року і навесні вирішили одружитися. Весілля молодята гуляли 6 травня.

1

3 місце (1811 та 1573 перегляди відповідно)

На третю сходинку ми вирішили поставити дві новини на однакову тематику: як шачани відзначали День вишиванки. Так, фоторепортаж про те, якими вишиванками красувалися працівники Шацької райдержадміністрації на чолі з головою Василем Голядинцем, набрала 1573 перегляди, а фоторепортаж з Шацького лісового коледжу, де відбувся загальнорайонний флешмоб, набрав 1811 переглядів. 

1

2

2 місце (2176 переглядів)

Креативне резюме шачанина, або як зацікавити роботодавця

Уродженець Шацька Андрій Жипа написав креативне резюме для потенційних роботодавців.

Його він розмістив на своїй сторінці у Facebook. Шачанин, який, до речі, має вищу освіту (навчався уСхідноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки) шукає роботу, але робить це у незвичний спосіб, написавши нестандартне резюме. Насичене гумором, воно водночас розкриває різноманітні таланти та харизму шачанина, який пише про себе: «Маю високі комунікативні навички, красноречіє та харизму на рівні Джорджа Карліна. Вмію домовлятися про що і з ким завгодно».

1 місце (2301 перегляд)

Шацьк: камера зафіксувала, як із селищної клумби серед білого дня викопують квіти

З невеликої клумби в самому центрі селища Шацьк викопали квіти, посаджені комунальниками.

Про інцидент стало відомо після перегляду запису відеокамери – там видно, що людина у білому халаті «господарює» на клумбі. Якщо добре придивитися, то можна побачити, що викопує квіти і складає їх у коробку.


 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром