Школа села Підманове одягнула вишиванку з бабусиної скрині

19 Травня 2018, 20:00
4742

Вишиванка – це наша національна гордість, що несе в собі духовне багатство, мудрість і зв’язок поколінь. Учні загальноосвітнього закладу середньої освіти с.Підманове на різноманітні заходи часто люблять одягати вишиванки.

А 17 травня, в День вишиванки,  в школі відбувалося справжнє свято. Цьогоріч дрес-кодом дня була вишиванка – і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. Школярі та вчителі мали змогу переглянути виставку сімейних реліквій «Скарби з бабусиної скрині», виставку малюнків «Моя родина у вишиванках», виставку книг «Читаємо вишиванку як книгу». Учні читали вірші, співали пісні про вишиванки, підготували танцювальний флеш-моб, переглянули відеофільм «Скарби нації». В школі діяла фотозона, де бажаючі могли зробити фото.

Проведення свята продемонструвало, що учні школи  себе справжніми відчувають українцями, дбають про збереження культури, звичаїв та традицій народу.

Валентина Марчук

                                                                                   

Коментарі
21 Травня 2018, 01:31
Як зворушливо, приємно і хвилююче пройшло святкування Дня вишиванки в районі.Хороший настрій у недільний вечір додав перегляд про учнів та вчителів Підманівської школи , які одягнули вишиванки з бабусиної скриньки. На мене неабияке враження справили Ви на день села і надалі творите , активні , ініціативні і щасливі . А ще красиві і стильні , бо в вишиванках !
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024