В районі проведуть фестиваль «Світязький пончик»

18 Травня 2018, 11:00
4048

В Шацькій райдержадміністрації відбулося засідання оргкомітету під керівництвом голови Шацької райдержадміністрації Володимира Голядинця та його заступника Володимира Бугайчука щодо започаткування районного фестивалю «Світязький пончик». Його заплановано провести 13 липня 2018 року.

Участь у обговоренні організаційних питань взяли: начальник відділу культури Шацької райдержадміністрації Оксана Юхимук, начальник гуманітарного відділу Шацької ОТГ Анатолій Павлей, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Анатолій Пех, головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації Олена Гуж та інші.

Під час засідання обговорили початковий варіант програми фестивалю, представлений Оксаною Юхимук, а також план подальших дій щодо його організації та проведення.

Кожен з присутніх пропонував своє бачення заходу та вносив нові пропозиції.

Не залишились поза увагою питання участі фольклорних колективів та окремих виконавців програми, проведення благоустрою в селі Світязь, під час та після фестивалю, розміщення виставкових та торгівельних наметів, забезпечення правопорядку та інше.

За результатами обговорень керівники району дали відповідні доручення.

Конкретну інформацію щодо фестивалю «Світязький пончик» буде розміщено додатково, після чергових засідань оргкомітету напередодні проведення заходу.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром