Шацькі фахівці обстежили береги Західного Бугу

14 Травня 2018, 18:10
2545

Береги річки Західний Буг піддався значній ерозії. 

Це встановили фахівці служб під час обстеження берегів річки, - повідомляється на сайті Волинського обласного управління водних ресурсів.

10 травня проведено обстеження берега річки Західний Буг в районі прикордонного знаку 1083 на стику кордонів трьох держав: України, Польщі, Білорусі. В комісії взяли участь представники Волинського облводресурсів, Західно-Бузького БУВР, Шацького МУВГ, Держгеокадастру у Шацькому і Любомльському районах та інших зацікавлених організацій.

 В результаті обстеження встановлено, що берег річки Західний Буг піддався значній ерозії, прибережна захисна смуга заросла деревами та чагарниковою рослинністю, що може призвести в подальшому до руйнування українського берега і як наслідок зміни лінії державного кордону.

Від Шацького МУВГ в обстеженні взяв участь в.о. начальника Іван Семенюк.


 

Коментарі
15 Травня 2018, 02:16
Пятьнадцять років тому "банда" на чолі с нач. Геокадастру (Зараз він живе в ФРН) і місцева влада "вгатила" 1,5 млн. гривень, щоб зберегти від розмивання З.Бугом рідну землю. Тоді в річку, по документам, вгатили дуже багато щебеню, щоб вберегти від розмивання рідну українську землю. Земля в цій точці місцевості нічого не варта. За ці гроші тоді можна було привести в порядок половину доріг району. Гроші розікрали. Зараз сини цієї банди вирішили повторити розкрадання державних грошей по розробленому тоді сценарію. Давайте жителі району "проковтуйте" чергову авантюру місцевих "Бендерів" із "13 стільців".
15 Травня 2018, 22:03
я теж згідний не думаю що річка так змиє кордон в нас є нагальніші потреби ніж берег річки тим більше що з другої сторони на скільки я розумію поляндія то вона там нічого не робить щебню явно не видно на фоні фотографій
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024