Районна служба зайнятості допомогла медсестрі знайти роботу до душі

14 Травня 2018, 15:05
3938

Історія виникнення професії медичної сестри бере початок з глибокої давнини і пов'язана з такими рисами характеру людини, як співпереживання, турбота, почуття любові до ближнього, які у всі часи змушували людей допомагати один одному. Саме такою є Ірина Цвид.

Ще зовсім недавно вона була безробітною, хоча мала медичну освіту, закінчивши Рівненський державний медичний коледж, - йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського обласного Центру зайнятості у Facebook.

Професію молода особа обрала за покликанням душі, адже вважала, що медик – це дуже відповідальна людина. Але роботи за професією не змогла знайти. Тоді Ірина звернулась до районної служби зайнятості. Час спливав непомітно. І тут пропозиція роботи від лікаря-стоматолога Вадима Шкледи.

Фахівці районної служби зайнятості оперативно організували скайп-співбесіду з роботодавцем, домовились про зустріч, організували стажування безпосередньо на робочому місці. 

І сьогодні Ірина Цвид працює сестрою медичною в стоматологічному кабінеті. Свої обов’язки - стежити за санітарним станом кабінету, своєчасно викликати пацієнтів, подавати лікарю стерильні інструменти, стоматологічні матеріали, обробляти дезінфекційним розчином робочий столик лікаря і стоматологічне крісло та інші – виконує бездоганно. 

Вадим Шкледа дуже задоволений роботою медичної сестри.

«У спілкуванні з пацієнтами і співробітниками Ірина Цвид - чуйна, ввічлива, цілеспрямована, комунікабельна, справжній фахівець медичної справи», - так відгукується про свого працівника лікар-стоматолог.

«Мені зручно працювати у стоматологічному кабінеті – тут сучасні матеріали та обладнання. А ще у нас гарний колектив, ми дружні, підтримуємо один одного», - доповнює Ірина Цвид.

Тож з нагоди Всесвітнього дня медичних сестер, який відзначали у суботу, 12 травня, колектив Шацької районної філії Волинського ОЦЗ, вітаємо Ірину Цвид та всіх медичних сестер району з професійним святом. Хай усе хороше, зроблене з душею і натхненням, повертається до вас сторицею!

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024