Керівники Шацького району привітали матерів загиблих Героїв

14 Травня 2018, 10:15
1680

За кожним подвигом українського героя стоїть водночас тендітна та неймовірно сильна жінка - мати, яка поклавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом. Вона його ростила, звичайно ж, не для війни, але зрозуміла його вибір, благословила, і оберігала його своїми молитвами, оберігала його своїм материнським серцем, - пише відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

13 травня, в День матері, який в Україні щороку святкують другу неділю травня, керівники району відвідали матерів, чиї сини загинули в зоні АТО.
Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації та Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, привітали із святом жительку селища Шацьк Любов БУЗ (маму Сергія Мокренка) та жительку села Омеляне Марію ГРИБУК (маму Сергія Грибука).

З теплими словами вітань звернулися керівники району:

«Засвідчуємо свою повагу та шану Вашій мудрості та терпінню. Ми схиляємо голови перед мужністю матерів, котрі виховали героїчних синів України, які стояли на захисті Батьківщини. Ми низько вклоняємось перед Вами за героїзм Ваших синів і висловлюємо щирі слова подяки за подвиг і велику жертву, за справжніх синів».

Керівники районної гілки влади вручили квіти з подарунками та побажали жінкам міцного здоров’я, мирного неба над головою, щастя, добробуту, сімейної злагоди.

Тож нехай усі Ваші починання увінчуються успіхом, домівку оминають життєві негаразди, а серце завжди зігрівають щира людська повага і любов.

4

5

3

3

3

4

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39