У Шацьку організували концерт до Дня матері

13 Травня 2018, 15:45
3709

Напередодні Дня матері у Шацькому міському Будинку культури відбувся святковий захід «Матінко моя, голубко сизокрила», приурочений цьому дню та Міжнародному Дню сім'ї.

Організували свято для матерів-героїнь Шацької ОТГ та запрошених гостей - директорка МБК Ніна Вирович спільно з Шацькою селищною радою (долучились фінансово до організації заходу), ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк та Шацький дитсадок №2.

У залі зібралися батьки та діти, багато жінок, серед них й мама нашого Героя Сергія Мокренка -  Любов Буз.
Ведучі заходу привітали всіх присутніх з Днем матері та з Міжнародним днем сім’ї, адже що є найціннішим у житті кожної людини, як не мама та найрідніші люди - сім'я.

3

Привітали зі святами гостей заходу Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, та Людмила Цевух, виконуюча обов'язки голови Шацької селищної ради.

1

Василь Голядинець подякував всім мамам за любов, ніжність, добро, вміння пробачати та жертвувати всім заради дітей, заради сім’ї. 

«В цей день ми низько вклоняємося вам та бажаємо благословення долі на довгі роки життя,   щоб своїм теплом ви ще довго зігрівали наші серця та навчали життєвої мудрості, молилися за нас Богу. Адже ваша материнська молитва оберігає вірних синів України, які захищають її цілісність на сході держави, бо мати молиться серцем», - додав він на завершення.

Людмила Цевух також приєдналася до вітань, адже що може бути святішим у цьому світі за материнську любов та ласку, турботу за дітей та родину.

1

1

Вокальні та танцювальні номери, гуморески подарували діти, серед яких – вихованці дошкільного навчального закладу №2 смт Шацьк (завідуюча Тетяна Гінчук, музичний керівник – Тетяна Мелюх), а також учні ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк (директор Ігор Носуліч, педагог-організатор – Аліна Віннічук, вчитель музики – Тетяна Мелюх). І, звичайно, як же без виступів славнозвісних «Молодичок», котрі виконали віночок українських популярних пісень. Не втримався від спокуси поспівати разом із «Молодичками» й зал, виводячи дружно «Пісню про рушник».  

Подякували організаторам та учасникам заходу Анатолій Павлей, начальник гуманітарного відділу Шацької селищної ради, та Ігор Носуліч, директор ЗОШ І-ІІ ст.. смт Шацьк. Благословив усіх матерів настоятель Свято-Онуфріївського храму смт Шацьк Володимир Гичка.

5

В свою чергу Ніна Вирович подякувала усім, хто долучився до проведення свята для матерів, зокрема, керівництву школи та дитсадка, а також бібліотекарю Надії Калашніковій, Марині Забродоцькій та Людмилі Причепі.

Тепла та затишна атмосфера панувала в залі протягом всього свята, адже організатори та учасники дійства таки постаралися, аби свято вийшло справді гарним та незабутнім.

А на завершення урочистості гостей чекав святковий стіл, який був організований завдяки допомозі Шацької селищної ради та спонсорству депутата селищної ради  Тетяни Сіжук.

 

 

 

 

2

3

3

4

3

7

8

4

4

8

5

4

5

9

5

6

4

3

6

7

6

5

5

3

5

4

6

5

10

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром