Керівництво Шацького Центру зайнятості та «Лісової пісні» домовились про працевлаштування безробітних

13 Травня 2018, 10:35
1743

Волинський обласний санаторій «Лісова пісня» відомий своїми лікувальними процедурами, багатою на срібло озерною водою Пісочного, високою культурою обслуговуючого персоналу, роботу якого зорганізовує і спрямовує адміністрація здравниці, яку нині очолює Руслана Дибель.

Днями директорка Шацького районного центру зайнятості Мирослава Терета зустрілась з керівництвом санаторію. Під час зустрічі було обговорено шляхи співпраці служби зайнятості та ринкоутворюючої установи, – йдеться на Facebook-сторінці Шацької районної філії ВРЦЗ.

Руслана Дибель зазначила, що наразі вона має можливість працювати в команді однодумців – висококваліфікованих і досвідчених медиків, відповідальних працівників обслуговуючого персоналу. Кожен з них професійно виконує свою роботу, щоб задовольняти потреби пацієнтів і формувати позитивний імідж санаторію.

Мирослава Терета розповіла про нові послуги служби зайнятості для роботодавців. Директор презентувала Інтернет-сервіси державної служби зайнятості, в тому числі відмітила, що запрацював «Електронний кабінет роботодавця» – персональне автоматизоване робоче місце роботодавця, працювати в якому він може з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

Створивши за допомогою фахівця служби зайнятості електронний кабінет, роботодавець має змогу переглянути історію направлень центром зайнятості працівників, виконання договорів на громадські та роботи тимчасового характеру.

Керівники також обговорили поточну і перспективну потребу в кадрах, домовились про поточне та перспективне працевлаштування безробітних за професіями заготівельник лікарської сировини, кухар, офіціант, молодша медична сестра та висловили надію на подальшу результативну та ефективну співпрацю.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39