ТОП смартфонів з найкращою камерою у 2024 році

27 Березня 2024, 10:35
iPhone 15 Pro Max 389
iPhone 15 Pro Max

Якісна система камер є одним із ключових критеріїв, які враховують користувачі, вибираючи смартфон. Любителі мобільного фотографування оцінюють кількість сенсорів, їхню роздільну здатність, діафрагму та інші параметри. Якщо вам потрібен сучасний смартфон із флагманською камерою, нам є що запропонувати. У статті описано найкращі варіанти станом на кінець 2023 року.

 iPhone 15 Pro Max

Найпотужніший сьогодні смартфон під управлінням iOS. Айфон 15 Про Макс працює на базі нового чипсета A17 Bionic з інтегрованим 6-ядерним відеопроцесором, що забезпечує відчутний приріст продуктивності. Девайс може обробляти велику кількість процесів одночасно у фоновому режимі.

Доступні три варіанти з різним об'ємом сховища даних — 256, 512 та 1024 Гб. 6,7-дюймовий OLED-екран із піковою яскравістю підтримує технологію оброблення зображень HDR 10. У спеціальний зоні екрану, що має назву Dynamic Island, відображається інформація щодо стану заряду й використаного трафіку.

До системи камер входить потрійна основна з 24-міліметровим сенсором на 48 МП і 12-мегапіксельними надширококутною камерою та телеоб’єктивом, а також «фронталка» з роздільною здатністю 12 МП і диафрагмою f/1.9.

Смартфон підтримує 5-кратний оптичний зум, перископічний об'єктив забезпечує більш високий рівень деталізації. Позитивно на якість знімків також впливає новий сканер глибини LiDAR. Система камер iPhone 15 Pro Max дає змогу записувати відео у форматах 4К та Full HD.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Цей 6,8-дюймовий флагман у каталозі Самсунг оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, яскравим дисплеєм Dynamic AMOLED 2X та акумулятором ємністю 5000 мА·г, що гарантує більше 20 годин роботи в автономному режимі. Корпусу присвоєно стандарт захисту від пилу і вологи IP68. Пристрій виглядає максимально сучасно та стильно. Завдяки властивостям оптики цю модель називають найкращим «камерофоном» на ринку. В основну камеру вбудовано чотири об’єктиви на 200, 12, 10 і 10 мегапікселів. Девайс відмінно підходить для портретних та пейзажних фотографій. Виробник також удосконалив програмні функції пост-обробки і стабілізації. Покращено цифровий та оптичний зум. Навіть за значного збільшення світлини виглядають чіткими та збалансованими. Одним із ключових компонентів системи оптики смартфона є надширококутний сенсор із кутом огляду 120 градусів.

Google Pixel 7 Pro

Головним апаратним компонентом девайса є потужний фірмовий процесор Google Pixel 7 Pro з 8 ядрами. На борту доступно 12 Гб оперативної пам'яті, графіку обробляє відеоадаптер Mali-G710. Віртуальний помічник Google Assistant працює швидко та ефективно. Є підтримання актуальних стандартів бездротового зв'язку Bluetooth і Wi-Fi, а також безконтактної оплати NFC.

Модель підходить для широкого спектру завдань, однак найбільш сильною її стороною є фотографування. Конфігурація датчиків основної камери — 50 Мп + 12 Мп + 48 Мп, у системі також є 10,8-піксельна «фронталка», що забезпечує гідну якість селфі та картинки під час відеодзвінків. Доступні просунуті функції, такі як розумний спалах, оптична стабілізація та макрофокус.

Блок камер створює фотографії відмінної якості незалежно від рівня освітлення. Брендова технологія Real Tone робить відтінки шкіри на знімках більш реалістичними. Доступні ефективні інструменти пост-оброблення. Вибравши Айфон, Самсунг чи Гугл Піксель, користувач отримує найпотужніший смартфон з якісною камерою. Перед покупкою варто ознайомитись із технічними характеристиками пристрою.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024