Шацькі вчителі інформатики ділилися педагогічним досвідом з колегами

25 Березня 2024, 11:04
Шацькі вчителі інформатики ділилися педагогічним досвідом з колегами 442
Шацькі вчителі інформатики ділилися педагогічним досвідом з колегами

Досвідом своєї роботи. в режимі онлайн, ділилися вчителі однієї з найактуальніших на даний час освітньої галузі – інформатичної.

Про це розповіли у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників.

Світлана Оніщук, вчителька інформатики Опорного закладу «Світязький ліцей», презентувала результати роботи з обдарованими дітьми, поділилася успіхами й досягненнями, звернула увагу на практичне застосування інформаційно-комунікаційних технологій для впровадження активних форм і методів. Крім того, присутнім продемонструвала електронний тренажер з інформатики для 6 класу НУШ, який розробила команда педагогів освітнього закладу.

Читайте такожШацькі вчителі-словесники ділилися педагогічним досвідом у освітньому хабі

Аліна Ващук, вчителька інформатики Опорного закладу «Світязький ліцей», поділилася власним досвідом на тему: «Участь у фаховому конкурсі «Учитель року»: навіщо це потрібно та до чого готуватися?». Спікер акцентувала на основних етапах конкурсу, важливості такої практики для підняття самооцінки, на труднощах та способах їх подолання, переосмисленні підходу до форм і методів викладання предмета.

Олександр Семенюк, учитель інформатики Пулемецької гімназії, висвітлив тему: «Метод проєктів на уроках інформатики у початкових класах», ознайомив з історією виникнення даного методу, особливостями застосування, роллю в освітньому процесі та поділився напрацюваннями.

Читайте також: Яка тривалість відпустки педагогічних працівників під час дії воєнного стану 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024