Диплом від Сергія Бубки та азартний баскетбол: як у Шацьку вітали вчителя-ювіляра

12 Травня 2018, 10:35
Ювіляр приймає вітання від голови Шацької РДА та в.о.Шацького селищного голови 2654
Ювіляр приймає вітання від голови Шацької РДА та в.о.Шацького селищного голови

В районному центрі відбувся спортивний захід, приурочений 80-річчю з дня народження колишнього вчителя фізичної культури Шацької середньої школи Василя Семенюка та з нагоди відзначення 60-річчя баскетболу в Шацьку.

Читайте також: Уроки фізкультури Василя Семенюка – це виховання мужності, наполегливості, цілеспрямованості

26:26 – з таким рахунком закінчився товариський матч з баскетболу між командою молоді та збірною випускників минулих років Шацької школи. Виграючи по ходу поєдинку з різницею у 13 очків, старші за віком баскетболісти не змогли втримати перемогу в самому його кінці. Впевнено справився з обов’язками судді сам ювіляр – Василь Семенюк.

До спортивної зали ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк цього дня його прийшли привітати Василь Голядинець, голова Шацької РДА, Людмила Цевух, секретар Шацької селищної ради, Сергій Стаднік, в.о. директора Шацької ДЮСШ, Анатолій Пех, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, а також його колишні вихованці на чолі з Василем Кратом, який у далекому 1968 році став призером обласних змагань з баскетболу.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед учнівської молоді, популяризацію олімпійського руху на Волині та з нагоди життєвого ювілею Василю Марковичу були вручені два дипломи: від Національного олімпійського комітету України за підписом його Президента Сергія Бубки та від комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України за підписом його голови Вадима Стеценка, а також Почесну грамоту від Шацької селищної ради.

Віктор ГРИЦЮК

3

1

1

1

2

2

1

2

1

2

3

2

2

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром