У Шацькій громаді впровадують проєкт задля покращення молодіжної роботи

22 Березня 2024, 14:12
У Шацькій громаді впровадують проєкт задля покращення молодіжної роботи 767
У Шацькій громаді впровадують проєкт задля покращення молодіжної роботи

На Волині активно реалізовується проєкт для молодіжних працівників та працівниць «ІМПУЛЬС». 

Про це Район.Шацьк повідомили організатори.

Партнерами проєкту є дві організації - ГО «Great Idea» та ГО «Молодіжний центр «Нові крила», які охоплять 10 громад Волинської  області, серед яких і Шацька. В рамках роботи будуть проведені базовий та спеціалізовані тренінги програми «Молодіжний працівник», а також адвокація молодіжної роботи у громадах. 

Партнерські організації уже визначали потреби та запити молоді у громаді з представниками органів місцевого самоврядування, молодіжними радами та самою молоддю. Також ментор, який працюватиме протягом усього проєкту з громадою, провів першу зустріч для виявлення існуючих проблем у впровадженні молодіжної роботи та планування подальшої спільної діяльності. 

Проєкт «ІМПУЛЬС» розвиває молодіжну політику та робить можливим створення громадських ініціатив та об’єднань, спрямованих на розвиток молодіжної інфраструктури. А попереду ще більше ідей та ініціатив для розбудови майбутнього громад.

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зміст цієї статті та заходів проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024