Двох педагогів Шацького району відзначили в Луцьку

11 Травня 2018, 14:05
2905

Понад 60 педагогів отримали нагороди за участь в обласному етапі конкурсу «Вчитель року». Дійство відбулось 10 травня у Палаці учнівської молоді.

Про це пише Волинська правда.

На дійство з’їхалися педагоги, що стали учасниками другого обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018». Зокрема, педагоги, що змагалися у чотирьох номінаціях – фізичне виховання, фізика, українська та німецька мови. Загалом конкурсантами стали 62 вчителі.

Присутніх привітала заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець.

«Ваші очі випромінюють надію на те, що все буде гаразд. Сьогодні ми покладаємо надію на вас. Батьки, діди і бабусі покладають надію на те, що їх дитина буде орієнтувати у великому світовому просторі. Це дуже нелегко», – звернулася до присутніх чиновниця.

Присутніх привітали й заступник голови обласної ради Роман Карпюк та секретар Луцькради Григорій Пустовіт. Першими товариство привітало лауреатів всеукраїнського етапу конкурсу, які здобули перші місця серед своїх колег зі всієї України.

Згодом на сцену запрошували педагогів по номінаціях, нагороджували лауреатів, призерів та учасників. Супроводжував дійство – святковий концерт.

Почесні відзнаки отримади двоє педагогів з Шацького району: Занюк Оксана Михайлівна, вчителька ЗОШ І-ІІІ ст. с. Пульмо, і Мегель Галина Олексіївна, вчителька ЗОШ І-ІІ ст. с. Острів'я, які брали участь в обласному конкурсі « Вчитель року-2018» , теж є гордістю району і приймали вітання та нагороди в Луцьку разом з начальником відділу освіти, молоді та спорту Людмилою Єрофєєвою та головою районної профспілки Катериною Редько.

1

1

 

Коментарі
11 Травня 2018, 23:49
під кришою ВолиньОДА<br/>10 травня, 21:05 - Відповісти<br/> 0 <br/>Будуємо майбутнє Луцьке ВПУ- ботаємо по фєні з плахотною і мишковець,- заходимо на сайт Батов геннадій федорович Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! НЕ РЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ - БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО !!!<br/><br/>генерал не бздить<br/>10 травня, 22:05 - Відповісти<br/> 0 <br/>з лвпу R Комісія губернатора Савченка не має права обминути освіту Волині. Корупціонери Батов, &quot;ушедшие&quot; з училища Некрасова, Панькенвич та їх покровителі повинні &quot;відвідати&quot; ящик для сміття, а звідти транзит в буцегарню. І це обов*язково!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024