В Шацькому бюро правової допомоги провели консультацію для жителів району

10 Травня 2018, 14:00
1804

Головний спеціаліст Шацького бюро правової допомоги Олена Наумич спільно з працівниками відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру Шацького району організували та здійснили прийом громадян в мобільному консультативному пункті Шацького районного сектору з питань пробації.

Олена Наумич та Олександр Азбутов обговорили спільні дії щодо надання інформації суб’єктам пробації стосовно: забезпечення права на життя; протидії катуванням, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню, забезпечення права на свободу та особисту недоторканність, забезпечення права на справедливий суд, забезпечення свободи думки і слова, вираження поглядів і переконань, доступу до інформації та вільного розвитку особистості, забезпечення свободи мирних зібрань та об'єднань, забезпечення права на участь в управлінні державними справами та у виборах, попередження та протидія дискримінації, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидія гендерному насильству, торгівлі людьми та рабству, протидія домашньому насильству, забезпечення прав корінних народів і національних меншин, забезпечення права на працю та соціальний захист і інше.

Під час заходу особам було надано 4 консультації та роз’яснено,  з приводу яких саме правових питань можна звернутися в Шацьке бюро правової допомоги.

А також з метою розширення доступу умовно - засуджених до безоплатної правової допомоги в Шацькому районному секторі з питань пробації було передано відповідні інформаційні матеріали з питань захисту прав громадян про безоплатну правову допомогу, а також буклети «Я МАЮ ПРАВО!».

За безоплатною правовою допомогою та юридичними консультаціями звертайтеся в Шацьке бюро правової допомоги, вул. 50 років Перемоги 1,  тел. (03355) 2-08-47.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024