У Шацьку молоді розповіли про «м'які навички»

11 Березня 2024, 13:11
У Шацьку молоді розповіли про «м'які навички» 587
У Шацьку молоді розповіли про «м'які навички»

У молодіжному центрі «Нова хвиля», що у Шацьку, провели тренінг для молоді.

Про це розповіли на сторінці центру в фейсбук.

Під час тренінгу «М'які навички» у молодіжному було гамірно, цікаво та інтелектуально. Молодь освоїла поняття та цінність м'яких навичок, відпрацювала їх на практиці.

Реалізація Програми відбувається ГО «ДОЗРІЛІ» у межах реалізації проєкту «Менторська програма «Без Надриву» в межах програми «Тримай», що виконується Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine у партнерстві з громадською організацією «YouthUp» за підтримки Німецького банку розвитку KfW.

Читайте такожУ Шацькому молодіжному центрі змагалися інтелектуали

М'які навички — це навички, яким зазвичай не навчають у школах та університетах. Ви не можете скласти іспит з м'яких навичок, але ви можете розвинути ці навички за допомогою практики та досвіду. Не існує єдиного визначення того, що таке м'які навички, але загалом вони стосуються того, як люди взаємодіють з іншими людьми і як вони керують власною поведінкою та поглядами. Через свою дещо неоднозначну природу багато м'яких навичок перетинаються.  

До «м'яких навичок» належать комунікація, гнучкість, критичне/творче мислення, робота в команді, стресостійкість та інші.

Читайте такожМолодь у Шацьку обговорили перспективи свого розвитку з секретарем селищної ради

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024