Шацьких працівників культури вчили організовувати дозвілля для різних категорій населення

07 Березня 2024, 14:13
Шацьких працівників культури вчили організовувати дозвілля для різних категорій населення 470
Шацьких працівників культури вчили організовувати дозвілля для різних категорій населення

Працівників культури Шацької громади зібрали у клубі села Вілиця, де всі разом навчалися та дивилися виставу лялькового театру.

Про це розповідають на сторінці Шацького будинку культури.

Працівники Шацького будинку культури та закладів культури Шацької громади взяли участь у семінарі-практикумі «Культурно-дозвіллєва діяльність з різними віковими категоріями», який відбувся на базі клубу села Вілиця (завідувачка – Оксана Яцик).

Провідна методистка Шацького БК Марія Тішіна розповіла про організацію дозвіллєвої роботи з дітьми, підлітками, старшокласниками; про організацію молодіжного дозвілля, сімейного, а також про організацію відпочинку людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними та психологічними можливостями.

Читайте такожПризначили директорку будинку культури у селі Прип'ять

В цікавій ігровій формі всі учасники змогли закріпити для себе почерпнуту інформацію.
Завідувачка клубу села Вілиця, Оксана Яцик продемонструвала на екрані слайд шоу та коротенькі відеоролики про свою діяльність з різними віковими категоріями.
Як підсумок, по діяльності закладів культури в цілому, виступили директорка Шацького БК Валентина Ханзерук та головна спеціалістка відділу культури, молоді, спорту та туризму Управління гуманітарного розвитку Наталія Корень.

На завершення працівники Шацького БК показали для всіх присутніх лялькову виставу-казку на сучасний лад «Колобок-Супермен».

Читайте такожНематеріальна спадщина: як в Шацькій громаді тчуть льон

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024