Керівники району вручили ветеранам медалі і грошові винагороди

09 Травня 2018, 13:15
1978

Минають роки, все більше віддаляючи нас від пам’ятного дня  Перемоги, і все менше лишається серед нас ветеранів. Оскільки не кожен з них може прийти на урочисті заходи, то керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування відвідали їх особисто, - повідомляють у прес-службі Шацької райдержадміністрації.

8 травня голова Шацької райдержадміністрації  Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради Людмила Цевух разом із головою районної ради ветеранів Адамом Дударчуком відвідали ветеранів за місцем проживання.

 У теплій атмосфері відбулося вручення ювілейних медалей, виготовлених з нагоди 25-ї річниці створення Шацького району, грошових винагород, квітів та подарунків.

Ветерани, жителі селища Шацьк Костянтин Чесноков, Степан Королюк, Михайло Гірич, жителі села Мельники Трохим Постернак, Тарас Поцьох, житель села Світязь Олександр Цвид залишились вдячними за надану увагу та турботу з боку керівництва.

Цього ж дня біля пам’ятника Невідомому солдату відбулася «Перша хвилина миру», де всі присутні  вшанували хвилиною мовчання загиблих  у роки Другої світової війни.

Василь Голядинець  від імені усіх жителів району подякував за подвиг у Другій світовій війні, трудову доблесть у повоєнні роки, неоціненний життєвий досвід та патріотизм, який несе з покоління в покоління молодь району.

 «Довгих-довгих вам років життя, міцного здоров’я, добра, благополуччя вам і вашим родинам, належної уваги від держави та поваги від наступних поколінь і, звичайно ж, мирного неба над головою», - додав керівник району на завершення.

2

2

3

3

2

4

3

3

3

3

3

4

3

4

2

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром