Каналізування Лугової, проблемні дороги та голосна музика - запити і звернення депутатів селищної ради

07 Травня 2018, 10:20
2608

На сесії селищної ради депутати озвучили запити та звернення до керівництва Шацької ОТГ, району та відповідних служб.

27 квітня під головуванням Людмили Цевух, в.о. Шацького селищного голови, за участю керівників Шацького району відбулося засідання чергової сесії селищної ради.

Леонід Цюп’ях у своєму зверненні порушив питання каналізування вулиці Лугова в Шацьку, яка прилягає до озера, проте чомусь не була каналізована в рамках проекту, який уже добігає в селищі кінця. Голова РДА Василь Голядинець дав відповідь на звернення, відзначивши, що вулиця буде каналізована в рамках великого європейського інфраструктурного проекту, який передбачає каналізування населених пунктів району, що розташовані біля озер.

Олександр Постернак озвучив проблему поганого стану дороги, яка з’єднує села Гаївка і Мельники. Зі слів депутата, водії автобусів відмовляються їздити цією дорогою, відповідно люди не можуть добратися на роботу і з роботи.

Богдан Тимошук від імені виборців просив відремонтувати проблемний відрізок дороги по провулку Волі в Шацьку та встановити засоби зниження швидкості по вулиці Шковороди в селищі, зокрема біля магазину «Діана» - для безпеки дорожнього руху та уникнення ДТП. Василь Голядинець відразу дав відповідь на останнє звернення, наголосивши, що цей відрізок дороги ремонтуватиметься в рамках проекту, замовником якого є Шацька селищна рада. Щоб передбачити там встановлення засобів обмеження швидкості, орган місцевого самоврядування повинен внести зміни у згаданий проект.

Іван Коваль у своєму зверненні просив вивчити питання можливого об’їзду гужовим транспортом центру Шацька і встановлення відповідних дорожніх знаків – з метою уникнення аварійних ситуацій та загадження кіньми вулиць. Також порушив проблему голосної музики на відкритих майданчиках розважальних закладів, розміщених по вулиці 50 років Перемоги районного центру.

Нагадаємо, на сесії 27 квітня не обійшлося без конфлікту щодо виділення земельної ділянки. Також депутати цього дня обговорили питання організації та проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році та ознайомилися з ескізом генерального плану Шацька.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024