Молочко для обличчя з керамідами: 5 переваг

23 Лютого 2024, 09:20
Молочко для обличчя з керамідами: 5 переваг Реклама 157
Молочко для обличчя з керамідами: 5 переваг

Кераміди — ліпіди, які входять до складу захисного бар'єра шкіри та є його невід’ємною складовою. Вони сприяють утриманню вологи всередині та запобігають сухості, чутливості, появі ранніх ознак старіння.

З віком та під впливом негативних факторів кількість керамідів у шкірі зменшується — це призводить до відчуття стягнутості, поколювання, подразнень. Відновити дію захисного бар'єра та баланс вологи допоможуть спеціальні засоби — наприклад, молочко для обличчя з ультралегкою структурою від CeraVe.

Навіщо потрібні кераміди?

Коли не вистачає керамідів, захисний бар’єр не може впоратися зі своїми функціями, а волога починає випаровуватися з дерми. Результати — надмірна сухість, поява заломів, зморшок, тріщин, нерівномірний тон, відчуття стягнутості. 

Дерматокосметика створена на основі трьох важливих ліпідів, ідентичних тим, що входять до складу дерми. Використання таких засобів для повсякденного догляду за шкірою допомагає відновити баланс і затримати більше вологи всередині, щоб позбутися наслідків пересихання.

Молочко з керамідами: в чому його користь?

Цей засіб відрізняється легкою, нежирною формулою, приємною текстурою та простим нанесенням. У складі молочка від CeraVe — три типи керамідів 1, 3, 6-ІІ, необхідні для підтримки функцій захисного шару та довготривалого контрольованого зволоження. Серед основних переваг:

  • створений за технологією MVE® із поступовим вивільненням вологи;

  • містить гіалуронову кислоту — необхідний інгредієнт у віці після 30 років;

  • підходить для догляду за шкірою не тільки обличчя, а й усього тіла;

  • може використовуватися всією родиною, зокрема й для дитини від 3 років;

  • заспокоює чутливу, схильну до атопії шкіру.

Молочко з керамідами CeraVe варто включити до щоденного догляду для боротьби з підвищеною сухістю та чутливістю дерми. Це універсальний засіб, він підходить дорослим та дітям, допомагає боротися зі схильністю до подразнень та заспокоює.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024